Efter en god december hvor jeg har fået lidt for meget, lidt for god mad er det vigtigt at komme godt i gang med at træne igen. December er skøn, men man bruger også meget tid på at spise og hygge sig og meget af maden hører bestemt ikke til i den sunde ende.

For at komme godt fra start benytter jeg mig af protein fra svenskkosttilskud.dk. For det første motiverer det mig ekstra til at få trænet – for det andet får jeg hurtigere opbygget min muskelmasse igen efter julen.

Meget af træningen foregår indendørs på denne årstid. Jeg elsker mine ture ned i træningslokalet og nyder samværet med de andre, der ligesom jeg elsker at træne og passe på deres krop.
Udover træning går vinteren også med at planlægge og drømme om, hvor sommerferien skal gå hen. Jeg elsker at befinde mig ude i naturen – når altså vejret er lidt varmere end det er lige nu i kolde Danmark.

Jeg er blandt andet blevet spurgt, om jeg vil arrangere en tur til Sverige for en flok jægere, der drømmer om at se og skyde en elg. Jeg var jo af sted for et stykke tid siden for at fotografere dette smukke dyr og må da sige, at tanken om igen at opleve en elg på tæt hold appellerer rigtig meget til mig, så mon ikke noget af ferien igen i år skal bruges i skønne Sverige!
Ellers drømmer jeg om en tur ned til Alperne, som jeg har hørt så meget smukt om.