At holde sig i god form er for mig lige så vigtigt som at få en ordentlig nattesøvn og spise sundt og varieret. Jeg må indrømme, at jeg er hoppet med på low carb bølgen for at holde indtaget af kulhydrater på et minimum. Der findes utrolig mange gode og spændende opskrifter og jeg bliver rigtig godt mæt, så for mig er det den helt rigtige løsning.

Mange kigger forundret på mig, når jeg fortæller, at jeg spiser æg og bacon til morgenmad med god samvittighed og får både kød og sovs i rå mængder til aftensmad.

Jeg holder af at træne og derfor er det naturligvis også dumt ikke at spise det rigtige, så kroppen får det, som den har brug for og samtidig ser pæn ud.

Jeg løber gerne 4 gange om ugen og derudover dyrker jeg Boxercise for at træne andre muskelgrupper. Inden store løb bruger jeg i en periode proteinpulver for at få bygget musklerne optimalt op, så jeg kan præstere bedst muligt. Det giver mig lige det allersidste oven på lang tids træning. Det motiverer mig også til at spise om muligt endnu mere fornuftigt, så kroppen er helt fit for fight. Når så løbet er overstået og jeg opnåede den tid, som jeg havde sat mig for, at er det det hele værd og motivationen til at fortsætte er om muligt endnu større, for næste gang er der er nyt løb og en ny tid, at løbe efter.