proteinNu skal det endelig være!

Jeg har meldt mig til London Maraton, der er et af verdens største maratonløb. Løbet afholdes midt i april og foregår inde i selve London. Jeg har aldrig været i London før, så jeg glæder mig meget til at opleve både byen og den atmosfære der er omkring sådan et løb. Jeg har løbet de sidste mange år og også deltaget i flere halvmaratonløb, men har aldrig før udfordret mig selv på den lange distance. Heldigvis er der et halvt år til endnu, så jeg har god tid til at få bygget formen op.

For ligesom at kickstarte projektet har jeg valgt at tage noget proteinpulver. Der findes flere forskellige slags, men på www.svenskkosttilskud.dk har de et godt overblik over, hvilke man bør vælge. Jeg har derfor besluttet mig for at benytte valle-protein og jeg må sige, at det virker meget overbevisende de få dage jeg har brugt det.

Jeg træner ofte om morgenen og derfor har jeg brug for noget protein, der optages hurtigt i kroppen. Ved at anvende tilskuddet sammen med min træning får jeg hurtigere opbygget min muskelmasse og er dermed et skridt nærmere målet om at gennemføre mit første maratonløb om et halvt år.

Træning og fornuftig, nærende mad er helt klart et godt makkerpar, hvis mit projekt skal lykkes. Men jeg er indtil videre ved godt mod og håber og tror på, at jeg om et halvt år stolt kan fortælle, at jeg har løbet de magiske 42 kilometer og så endda midt i London!