Når man som jeg er ungkarl og har været det det meste af ens voksne liv, så bærer ens bolig i høj grad præg af det. De første år jeg boede alene interesserede det mig ikke synderligt, hvordan der så ud – jeg havde nok også dengang en ide om, at jeg ikke skulle bo alene for altid og regnede derfor med, at det skulle skabes et fælles hjem.

Men som årerne gik og jeg faktisk havde det rigtig godt med at være alene, så begyndte jeg at købe de møbler, som jeg synes var lækre og så det også begyndte at passe sammen. Især elsker jeg at surfe rundt på nettet og få gode ideer til sjov indretning. Når jeg er på rejser, så køber jeg også gerne lidt sjove ting med hjem.

SOFABORD

Min erfaring er, at det er godt, at købe klassiske, tidløse møbler og så lave sin personlige stil i de billeder, der hænger på væggene, de puder man lægger ”tilfældigt” i sofaen osv.
For nylig faldt jeg over en super lækker butik. De har rigtig mange fine møbler i den klassiske stil, som jeg godt kan lide. Dertil kommer, at priserne er yderst fornuftige. Butikken hedder trademax.dk og det allerbedste er, at det er en online butik, så man kan bestille hjemmefra sofaen og få det leveret på sin hjemadresse. Det er jeg simpelthen nødt til at prøve!

Jeg er på udkig efter et nyt sofabord og det er bare med at bestemme sig for hvor er det mange lækre at vælge imellem.