Velkommen til min blog, hvor jeg skriver om stort og småt fra min verden. Jeg har 3 altoverskyggende interesser, der naturligvis kommer til at sætte sit præg på min blog, men dermed ikke sagt, at jeg ikke også skriver om andet, som jeg mener, at jeg er nødt til at dele med alle jer andre.

Jeg hedder Jesper Beckmann og er autodidakt naturfotograf. Jeg elsker at komme ud i naturen og opleve hele den fantastiske verden, der ligger derude. At fange det rette øjeblik, fortæller mere end de tykkeste romaner og netop det har altid fascineret mig. At fotografere er en meget stor hobby for mig og jeg tager af sted, så snart jeg har tid og mulighed for det.

Min store interesse for at fotografere opstod, da jeg til min konfirmation fik et kamera. Dengang skulle billeder jo fremkaldes og der skulle købes nye film, der var ret dyre. Derfor begyndte jeg at interesse mig for, hvordan man fik taget gode og flotte billeder, så fremkaldelserne ikke var spildte. At det netop blev naturbilleder, der fik min store interesse skyldes nok, at vi i min familie altid har rejst meget og især da vi et par år var på vandreture i Alperne, hvor jeg opdagede både hvor storslået naturen kunne være, men også hvor svært det var, at fange netop det helt rigtige billede. Det blev derfor nærmest en sport for mig at fange netop det motiv, som jeg ønskede.

I det daglige arbejder jeg som pædagog i en børnehave, men det vil der ikke være den store fokus på i denne blog. Jeg er ugift og har efterhånden rundet 5 skarpe hjørne i mit liv, så må vel efterhånden betragtes som voksen!

Udover fotografiet er min store interesse en sund livsstil. For mig indebærer det sund og nærende mad og en hel del træning. Jeg elsker at løbe og udfordre mig selv på det område og prøver gerne nye og lidt anderledes træningsformer for at lære min krop og mine begrænsninger bedre at kende.

At sidde helt stille ude i naturen en tidlig morgen og bare føle, at man er helt alene med alle skovens dyr er for mig det mest afslappende man kan forestille sig.