Hilton Lyx SengEfter jeg er gået helt amok i min sunde livsstil er jeg ikke blot begyndt at fokusere på min krop i hvordan jeg behandler den med træning og kost. Jeg er også begyndt at optimere andre dele af mit liv. Nu er turen så endeligt kommet til min seng, som i årevis har været et problem for mig. Min seng har simpelthen været for dårlig og jeg føler at det har været medskabende til nogle af de søvnproblemer jeg har haft. Jeg har derfor besluttet mig for at udskifte sengen med en spritny. Jeg har tidligere benyttet mig af Trademax.dk til at købe møbler hvilket efter en fremragende service sidste gang også bliver valget denne gang. Jeg har været inde og kigge inde på Trademax efter en ny seng som valget skulle falde på.

Jeg har kigget på en del forskellige senge og via dem også fået en del god rådgivning til hvilken seng jeg skulle vælge. Valget er så faldet på en Hilton Lyx seng, som i den grad vil være med til at skubbe mit komfortniveau en tak højt op. Jeg har nu blot tilbage at se frem til at jeg endeligt kan få den gamle seng smidt langt ud og få den nye seng ind. Jeg ser i den grad frem til at kunne forbedre min nattesøvn hvilket også vil være med til at give mig et højere energiniveau i løbet af dagen som er utroligt vigtigt og noget mange desværre overser.